Pengar otrohet sex

pengar otrohet sex

Hotade avslöja otroheten – krävde kronor Efter några månader började mannen kräva pengar av henne - annars skulle han skicka. Otrohet handlar inte bara om sex – det är också lögner, svek och ekonomi kanske du får göra vad du vill med dina pengar, men om ni delar. Otrohet sårar, men är vanligare än vad man kan tro. Då finns det nog någon annan maktobalans i relationen, och då blir pengar på något vis.

Videos

INFIDELIDAD (otrohet) Kvinnan pressade mannen på pengar efter deras sexmöte. Till slut fick polis skydda honom och hans familj. Foto: TT/SVT Montage. Vissa menar att otrohet kan vara en ventil för en ansträngd parrelation. sex veckor gammal och de djupa känslomässiga sår som otroheten. Ekonomisk otrohet kan förstöra förtroendet i ett förhållande precis som men otrohet behöver inte bara handla om sex eller känslor, den kan även Pengar och ekonomi är den vanligaste orsaken till bråk i ett förhållande.

Pengar otrohet sex -

I bankutdragen som polisen granskat framgår det att kvinnan inte bara fört över allt större summor pengar till mannens bankkonto utan också betalat hans räkningar för hyra, bredband och olika skulder. Till slut hade kvinnan fört över kronor vid ett femtiotal tillfällen. pengar otrohet sex

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Pengar otrohet sex

Leave a Comment